ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
EN
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Anasayfa
YÖNETİM
DURAN SEÇEN - İL MÜDÜRÜ
ESAT ALTUNTAŞ - İL MÜDÜR YARDIMCISI
İBRAHİM TÖKE- İL MÜDÜR YARDIMCISI
HASAN HÜSEYİN ACAR - İL MÜDÜR YARDIMCISI
MURAT AKDENİZ - İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRÜ
DR. İSMAİL ÇİFTCİ - BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRÜ
RAMAZAN SOBAYOĞLU - GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRÜ
HAYDAR KURT - KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRÜ
SİYASER ALATAŞ - TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRÜ
AHMET TETİK- ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ
YÜCEL DOĞAN- BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRÜ
YAVUZ KÜÇÜKKAYA - HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRÜ
OSMAN IŞIK - KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRÜ
KURUMUMUZ
GÖREVLERİMİZ
MİSYON VE VİSYONUMUZ
ORGANİZASYON ŞEMASI
İÇ KONTROL SİSTEMİ
ŞUBELERİMİZ
TARIMSAL ALTYAPI VE ARAZİ DEĞERLENDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
İDARİ VE MALİ İŞLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
DEĞERLERİMİZ
HİZMETLERİMİZ
KURUM HİZMETLERİMİZ
PROJELERİMİZ
KAMU HİZMET STANDARTLARI
TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK
TOHUMLUK BAYİ LİSTESİ
TOHUM ÜRETİCİ LİSTESİ
E-HİZMETLER
KÜPE SORGULAMA
EBYS EVRAK DOĞRULAMA
İletişim
Tarayıcınızda JavaScript etkin değil gibi görünüyor. Lütfen JavaScript'i etkinleştirin ve yeniden deneyin.
Skip Navigation Links
Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
OKUL KANTİNİ İŞLETMECİLERİNE GIDA GÜVENİLİRLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ
4.02.2025 /
Gösterim Saysı : 128 /
Arşiv
Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği gereğince Millî Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim ve öğretim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin işletmecilerine eğitim verildi.
30.01.2025 tarihinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla İl Sağlık Müdürlüğü ile Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şubesinden Şube Müdürü Ramazan SOBAYOĞLU ve teknik personelin katılımıyla Meram Halk Eğitimi Merkezi
Konferans Salonunda eğitim verilmiştir.450 kantin işletmecisi ve çalışanına; işletme içi ve kişisel hijyen şartları, gıda güvenilirliği ve resmî kontrollere ilişkin kurallar konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Eğitim sonunda katılımcılara Eğitime Katılım Belgesi verilmiştir.
Okul kantinleri işletmecileri ve çalışan personeline bilgi verici ve yol gösterici olduğuna inandığımız bu eğitimlere ihtiyaç duyuldukça Şube Müdürlüğümüz tarafından devam edilecektir.
Son Haberler
Modern Tarımın Kalbi Konya’Da Atıyor...
Sektör Eğitimleri Devam Ediyor
Konya Yem Üretim Üssü Haline Geldi
Kasaplara Yönelik Gıda Mevzuatı Bilgilendirme ...
Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma D ...
Sahte Alkole Geçit Yok! Denetimler Sıkılaşıyor ...
Haber Arşiv
E-HİZMETLER
Gübre Takip Sistemi
Tarım Orman Ekranı
IV. Tarım Orman Şurası
Alo 180
Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık
TARYAT
Su Verimliliği Seferberliği
Kulak Küpe Sorgulama
Hayvan Bilgi Sistemi
Tarım Orman Bülteni
Türk Tarım Orman Dergisi
Atık Sularda Covid-19 Yayılımı Takibi
YUKARI