Daha yüksek erişilebilirlik modunu aç
Daha yüksek erişilebilirlik modunu kapat
T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KONYA İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
Görme Engelli
×
  • Anasayfa
  • KURUMSAL YAPI
    İL MÜDÜRÜ
    İL MÜDÜR YARDIMCILARI
    ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
    İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
    BİRİMLER
    ORGANİZASYON ŞEMASI
    TARİHÇE
    GÖREVLERİMİZ
    MİSYON VE VİZYONUMUZ
    KALİTE POLİTİKAMIZ
  • E-HİZMETLER
    KÜPE SORGULAMA
    EBYS EVRAK DOĞRULAMA
  • PROJELER
    YÜRÜTÜLEN PROJELER
  • YAYINLAR
    KAMU HİZMET STANDARTLARI
    TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK
    KONYA'DA TARIM VE YAŞAM
    İÇ KONTROL SİSTEMİ
    TOHUMLUK BAYİ LİSTESİ
    TOHUM ÜRETİCİ LİSTESİ
  • BASIN
    İDDİALAR VE GERÇEKLER
    SORULARLA TARIMSAL ÜRETİM PALANLAMASI-YENİ DESTEKLEME MODELİ
    TARIMSAL ÜRETİM PLANLAMASI
  • İLETİŞİM
Skip Navigation LinksKonya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Haber

KANTİN İŞLETMECİLERİNE HİJYEN EĞİTİMİ

27.02.2020 / Gösterim Sayısı : 72 / Arşiv

22 Şubat 2020 Cumartesi günü ‘Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği’ 15. Maddesi  gereğince; örgün, yaygın ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde çalışan personele hijyen ve gıda güvenilirliğine yönelik eğitim düzenlenmiştir. Bakanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol doğrultusunda gerçekleştirilen eğitime; Konya il merkezi ve 31 ilçeden 300 kişi katılmıştır. Eğitim, Meram Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında yapılmıştır. İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  Çölyak Hastalığı ve İl Sağlık Müdürlüğünün de  Kişisel Hijyen ile ilgili sunularının ardından Müdürlüğümüz personeli Gıda Mühendisi Ömer DANACIOĞLU ‘Kantinlerde Özel Hijyen Kuralları ve Alerjenler’ ile ilgili sunum yapmıştır.

Gıdanın insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde tüketime uygunluğunun sağlanması için; üretim, depolama, dağıtım ve satışa sunma gibi bütün aşamalarda tehlikelerin kontrol altına alınması ve risklerin ortadan kaldırılması için uyulması gereken kurallar ile kişisel hijyen ve sağlıklı beslenme konusunda bilgilerin verildiği eğitimin faydalı olduğuna inanıyoruz.

Katılım ve ilginin yüksek olduğu eğitim sonunda; kantin işletmecilerine, kantinlerine asmaları amacıyla hazırlanan ‘Toplu Tüketim Yerlerinde Alerjen Bildirimi’ posterlerinin dağıtımı yapılmıştır.




Fotoğraf Galerisi (5)

Tüm fotoğrafları görüntülemek için buraya tıklayınız.
Son Haberler
...
Sosyal Medya Üzerinden Satışı Yapılan 5 Ton Gü ...
...
Kırsalda Bereket Hayvancılığa Destek Projesi 1 ...
...
Gıda Okuryazarlığı Eğitimleri Devam Ediyor
...
Okul Kantini İşletmecilerine Ve Çalışanlarına ...
...
Gıda Ve Yem Birimleri İstişare Toplantısı Yapı ...
...
Çumra’Da “Beyaz Altın Kuru Fasulye” Ve “Ayçiçe ...

Haber Arşiv

İLETİŞİM

    Konya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Konevi Mahallesi Larende Caddesi No :14 Meram / KONYA DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ IBAN:TR60 0001 0001 6836 9947 1750 01 KEP_ADRESİ: tarimveormanbakanligi@hs01.kep.tr Twitter: https://twitter.com/konyailtarim

  • Telefon : 0332 322 34 60 (4 Hat)

  • Faks : 0332 322 43 15

  • E-Posta : konya@tarimorman.gov.tr

satis@tarimorman.gov.tr

sales@tarimorman.gov.tr

abuse@tarimorman.gov.tr

webmaster@tarim.gov.tr

abuse@tarim.gov.tr

hr@tarim.gov.tr

info@tarim.gov.tr

ik@tarim.gov.tr

contact@tarim.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
  • KVKK
  • Bilgi Güvenliği İhlal Bildirimi

ACİL NUMARALAR

  • 180 / Tarım İletişim Merkezi
  • 174 / Gıda Hattı
  • 112 / Orman Yangın
©2025 Tüm hakları saklıdır. TÜRKİYE CUMHURİYETİ TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI